Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasts om salg og service

Her på siden finder du alle mine podcasts om salg og service. Vi arbejder med salgsoptimering i virksomheder. Dels via rådgivning om salgsstrategi og salgseksekvering - dels via foredrag om salg, workshops og salgskurser.

Vil du høre mig live? Så læs mere på salgsforedrag.dk

Sådan kan du lytte med:

iTunes - klik for at abonnere hvis du har iPhone

Stitcher - lyt med her hvis du er Android-bruger

Tunein - bla. for Android-brugere

Soundcloud - klik for at lytte

Hvis du vil vide mere, kan du blive ven på Facebook eller connecte på Linkedin - eller du kan besøge min blog om salg på birdi.dk/blog

Hvem er Leon Birdi?

Jeg er salgs- og servicebooster, hvilket betyder at jeg hjælper virksomheder til at få bedre bundlinje. Mine kunder er både private og offentlige - store og små.

Jeg holder foredrag om salg og salgskultur - og jeg rådgiver hver dag virksomheder om hvordan de kan øge deres omsætning.

Læs mere - og kontakt mig - på birdi.dk

...eller nøjes med bare at lytte.

Velkommen til :-)

Mar 21, 2016

Du kan måske nikke genkendende til den traditionelle opdeling af firmaet: Dem der administrerer, dem der producerer, dem der sælger og dem der udvikler.

Nørden - som i min optik er et positivt ord - er ofte gemt lidt for meget væk. Han sidder og udvikler eller bevæger sig rundt med sine værktøjer - og han er ikke sælger. Til gengæld er han ofte i direkte kontakt med kunden - og han er den der i sidste instans kan gøre kunden rigtigt tilfreds - for han skal hjælpe sælgeren med at indfri kundens forventninger.

Den nærhed med produktet gør, at kunden kan være mere sammen med nørden efter det første salg - og den nærhed bør du få det bedste ud af.

Hør bla. om hvordan:

Du kan forbedre samarbejdet mellem sælger og nørd

Du kan sætte nørdens og specialistens salgsarbejde i system

Du kan motivere til salg - selv om nørden jo ikke er sælger

God fornøjelse - og husk, at der kan ligge mange, mange penge i en korrekt udført plan for nørden som sælger.