Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasts om salg og service

Her på siden finder du alle mine podcastepisoder om salg og service.

Hvis du vil vide mere, kan du blive ven på Facebook eller connecte på Linkedin - eller du kan besøge min blog om salg på birdi.dk/blog

Jeg er salgs- og servicebooster, hvilket betyder at jeg hjælper virksomheder til at få bedre bundlinje.

Velkommen til :-)

Apr 14, 2023

Hvad er need-generation? Hvorfor er det relevant?

Vi kender nok alle til begrebet "lead-generation" - det at generere leads. Det gør vi jo via reklamer, social selling osv. hvor vi forsøger at skabe leads ved at være synlige og tilføre værdi. Har du styr på det, ved du sikkert ret præcist, hvad der virker for dig.

Der kan dog være en udfordring med at generere leads nok, når markedet dykker. Derfor introducerer vi nu begrebet "need-generation" som er det samme - men anderledes...

Need-generation er kunsten at aktivere behovet hos en kunde - og need-generation er relevant i de situationer, hvor der kommer færre leads, mindre varme leads eller mindre relevante leads.

I denne lange episode, kan du få konkrete ideer til at udvikle behov hos de kunder og kontakter du allerede er i dialog med. Du får inspiration til at arbejde med need-generation via klassisk salg og via social selling.

I dag har jeg igen Leif Carlsen fra Social Selling Company med, så du kan glæde dig til to timers værdifulde input fra os begge, uanset om du er til det moderne eller det klassiske salg.