Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasts om salg og service

Her på siden finder du alle mine podcastepisoder om salg og service.

Hvis du vil vide mere, kan du blive ven på Facebook eller connecte på Linkedin - eller du kan besøge min blog om salg på birdi.dk/blog

Jeg er salgs- og servicebooster, hvilket betyder at jeg hjælper virksomheder til at få bedre bundlinje.

Velkommen til :-)

Oct 30, 2022

styr på salget

Kæmpe guide: Få styr på alle elementerne i salgsprocessen.

I denne, lange, grundige og forhåbentlig værdifulde podcast-episode gennemgår jeg alt om salg. Dit udbytte er, at du bliver udfordret på alt det du gør - og ikke gør. Du får inspiration og konkrete tips til at optimere hele din salgsproces. På den måde kan du være bedst muligt rustet til hårde tider - og komme foran dine ignorante konkurrenter, som ikke lytter med her :-)

Der er jo mange ting at holde styr på - og i denne guide kan du få input til præcist hvor du skal sætte ind, for at optimere dit salg. Hør bla. om:

  • De fem elementer i salget: Klassisk Salg, Social Selling, Ads (reklamer), Lead-optimering og Stamina.
  • Sådan optimerer du dit opsøgende salg via fokus på kvaliteten af dine opkald, møder og tilbud.
  • Sådan opbygger du en effektiv, langtidsvirkende og værdifuld social selling metodik, som kan vedligeholdes uden at svede.
  • Sådan sikrer du dig, at dine dyrebare leads ikke ender som affald
  • Hvorfor kunder tåler mere end sælgere - og hvorfor sælgere skal være mere vedholdende.

Tager det virkelig to-og-en-halv time at få styr på hele salgsprocessen?

Hent materialet fra episoden her

Nej - det tager flere uger - men med denne guide, er du sikker på, at du får udfordret din og din virksomheds salgsproces. Du bliver opmærksom på ting du måske skal justere. Ting du skal holde op med at gøre. Ting du skal gøre med det samme?

Kort sagt, så får du 150 minutters total gennemgang af alle de elementer der er - eller bør være - i din nuværende salgsproces. Du får provokation til at optimere og til at begynde på nye indsatser. Du får viden om, hvordan du kan få mere ud af dine processer, uanset om det er den kolde canvas, mødeforberedelsen, salgsmødet, styring af kunden, tilbudets opbygning og levering, de sociale medier og dit indhold på samme.

Du får viden, der er lige til at bruge, om hvordan du tømmer hjernen og kommer frem til en liste med 25-50 konkrete emner for dine næste artikler, blogindlæg, videoer eller podcasts.

Du får indblik i, hvordan du designer og optimerer et optimalt flow af potentielle kunder, fra de konsumerer dit sociale indhold og til de kontakter dig for at høre mere om dine ydelser eller produkter.

Så får du en opsang om hvorfor du (måske) også sviner med de leads der lander i indbakken - og du får en tre-trins guide til at få mest muligt ud af dine leads. Her er fokusområderne nemlig: Svartider, vedholdenhed og kanalskifte.

Endelig kigger vi på hvorfor sælgere ofte giver alt for hurtigt op overfor kunder, der ikke lige køber når de skal - og du får inspiration til at jagte færre kunder mere effektivt. På den måde vil du sandsynligvis kunne spare tid og energi, samtidig med at dit salg øges. Færre kunder - mere salg!

Tak fordi du igen lytter med!