Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasts om salg og service

Her på siden finder du alle mine podcasts om salg og service. Vi arbejder med salgsoptimering i virksomheder. Dels via rådgivning om salgsstrategi og salgseksekvering - dels via foredrag om salg, workshops og salgskurser.

Vil du høre mig live? Så læs mere på salgsforedrag.dk

Sådan kan du lytte med:

iTunes - klik for at abonnere hvis du har iPhone

Stitcher - lyt med her hvis du er Android-bruger

Tunein - bla. for Android-brugere

Soundcloud - klik for at lytte

Hvis du vil vide mere, kan du blive ven på Facebook eller connecte på Linkedin - eller du kan besøge min blog om salg på birdi.dk/blog

Vil du se Sælger TV?

Hvem er Leon Birdi?

Jeg er salgs- og servicebooster, hvilket betyder at jeg hjælper virksomheder til at få bedre bundlinje. Mine kunder er både private og offentlige - store og små.

Jeg holder foredrag om salg og salgskultur - og jeg rådgiver hver dag virksomheder om hvordan de kan øge deres omsætning.

Læs mere - og kontakt mig - på birdi.dk

...eller nøjes med bare at lytte.

Velkommen til :-)

Aug 17, 2016

Boost salget - brug så de sociale medier!

Det er så mærkeligt! Halvdelen af danske virksomheder er ikke synlige på de sociale medier. Halvdelen tilvælger at fravælge (!) muligheden for at få bred, gratis og hyppig omtale - lige der hvor deres kunder er.

I denne podcast brokker jeg mig over, at det skal være så svært at indse, at salg bedst opnås som en kombination af kold canvas og varm social kommunikation.

Du får et par tips til at begynde med de sociale medier - jeg taler om mikro, min, medium og maximum synlighed.

Du får tips til at lave indhold - og du får en kort orientering om hvordan du kan bruge Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ mm.

Vær sød at sende denne til din direktion, hvis du er en af de 50% der ikke arbejder i en virksomhed som har set lyset... Måske det hjælper til at I får en dialog om hvor ufarligt og superfedt det kan være - uanset om I er en bank, advokatfirma eller gulvafhøvlere...

Linket her viser en opgørelse over brugen af sociale medier her til lands - fra Danmarks Statistik

Danmarks Statistik - om danskernes brug af SoMe