Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcasts om salg og service

Her på siden finder du alle mine podcasts om salg og service. Vi arbejder med salgsoptimering i virksomheder. Dels via rådgivning om salgsstrategi og salgseksekvering - dels via foredrag om salg, workshops og salgskurser.

Vil du høre mig live? Så læs mere på salgsforedrag.dk

Sådan kan du lytte med:

iTunes - klik for at abonnere hvis du har iPhone

Stitcher - lyt med her hvis du er Android-bruger

Tunein - bla. for Android-brugere

Soundcloud - klik for at lytte

Hvis du vil vide mere, kan du blive ven på Facebook eller connecte på Linkedin - eller du kan besøge min blog om salg på birdi.dk/blog

Hvem er Leon Birdi?

Jeg er salgs- og servicebooster, hvilket betyder at jeg hjælper virksomheder til at få bedre bundlinje. Mine kunder er både private og offentlige - store og små.

Jeg holder foredrag om salg og salgskultur - og jeg rådgiver hver dag virksomheder om hvordan de kan øge deres omsætning.

Læs mere - og kontakt mig - på birdi.dk

...eller nøjes med bare at lytte.

Velkommen til :-)

Apr 17, 2018

Jimmy Holm Olsen om hvordan du leger dig til mere salgSælg mere når du leger.

I denne episode har jeg inviteret Jimmy Holm Olsen fra Copenhagen Game Lab til en interessant snak om hvordan sælgere (og andre gode mennesker) kan blive dygtigere til deres fag - via spil.

Det lyder måske underligt, men der er efterhånden forskning der viser, at et godt supplement til almindelig salgstræning er at simulere relevante situationer. CPH Game Lab er eksperter i netop at overføre hverdagssituationer til spilformat - og det skal du høre om her.

Hør bla. om:

I. Hvad er et virksomhedsspil?

II. Hvordan lærer vi ved hjælp af spil?

III. Hvad kan sælgeren gøre for at træne effektivt - uden at udvikle et virksomhedsspil?

IV. Sådan virker spillet - og dette kan du selv gøre.

V. Gode tips til din egen salgstræning

Du kender sikkert situationen med at vi som sælgere skal udføre nogle enkle og vigtige opgaver - men at der komme andet i vejen.

Jimmy kommer med et par konkrete tips til, hvordan du selv kan "gamificere" din salgstræning i virksomheden - så de indlysende, men ikke-udførte opgaver bliver sat i gang.

Rigtig god fornøjelse!